CATÀLEG BIBLIOTECA
Registre: 23366
Títol: Revolució sense enemics
Autor: Gabarró Berbegal, Daniel; López Hernández, Jaume
Publicació: [Lleida]: Boira, 2012
Matèria: participacio social
ciutadania
Descriptors: literatura / lectura; assaig; societat; sociologia;
Nivell:
Idioma: català
Resum:

No vivim aïlladament. No som illes. Ens cal tothom per impulsar una revolució sense enemics on el benestar de les persones sigui el centre de la societat. Aquest llibre, pensat per a tots els públics, ofereix respostes clares i evidents a les preguntes plantejades.

És possible transformar el món? És veritat que no hi ha alternatives? És tot tan complex com sembla o ens ho fan creure? Hem d’obeir cegament els qui es proclamen experts o podem saber què ens convé en la nostra pròpia vida, individualment i col·lectivament? La transformació social es pot fer sense enemics, pacíficament? Com? Què cal fer?

Aquest llibre proposa un diagnòstic del que ens passa i les causes que ens han portat fins aquí. Analitza la inutilitat de molts remeis que ens imposen: salvar bancs, retallar... Finalment ofereix propostes per a l’acció, tant individual com col·lectiva.

El pas més important per a avançar socialment és saber quina societat volem construir i com fer-ho. Aquest llibre –i la pàgina web amb què es vincula– ens ho respon. Descobreixi-ho! Difongui-ho!

URL: http://www.boiraeditorial.com/index.php/ca/125-revolucio-sense-enemics
Format: LLIBRE
Descripció: 189p 21cm
ISBN: 8415218524

Exemplars
NúmSignaturaSituacióEstat
182-31 GABPréstecDisponible