CATÀLEG BIBLIOTECA
Registre: 17615
Títol: Tor : Tretze cases i tres morts
Autor: Porta, Carles
Publicació: Barcelona: La Campana, 2006
Col.lecció: Tocs ; 52
Matèria: narrativa catalana
assassinats de tor catalunya 1995
Descriptors: literatura / lectura; narrativa;
Nivell:
Idioma: català
Resum:

Tretze veïns, amos d'una muntanya. Al poble de Tor, tocant a Andorra. Poderosos que s'enfronten. Interessos, contraban, l'orgull de la força. Estranys assassinats i sentències que fan créixer la crispació.

Carles Porta ha investigat la història de Tor, la muntanya maleïda. Hi va anar, la primera vegada, per fer un «30 Minuts» per a TV3. I va quedar atrapat. Durant vuit anys ha tornat repetidament a Tor, per parlar llargament amb uns personatges difícils, plens d'odi, de por i de secrets.

Aquest és el llibre d'una arriscada aventura periodística convertida en narració literària - recordant el nord-americà Truman Capote. Les escenes més tenses i també les més grotesques, retrats de personatges que impressionen per la seva ràbia encesa. Els lectors devoraran aquestes pàgines amb la passió i l'avidesa que desperten les grans històries.

A Tor, tretze cases, tres morts, el misteri que continua. Com la ira del vell Palanca: «Me van robar, me van intentar matar, i encara sóc jo lo cabrón! Només em queda una solució: morir matant!».

Nota : Inclou el documental La muntanya maleïda.

URL: http://www.edicionslacampana.cat
Format: LLIBRE
Descripció: 420p 22cm
ISBN: 8495616858

Exemplars
NúmSignaturaSituacióEstat
182-31 PORPréstecPrestat