CATÀLEG BIBLIOTECA
Registre: 8172
Títol: Omplir-se de saviesa : el camí per fluir amb la vida
Autor: Hernàndez, Gaspar [pròl.] ; Salat, Assumpció
Publicació: Barcelona: Amat, 2017
Matèria: realitzacio personal
coneixement d'un mateix teoria del
consciencia
Descriptors: literatura / lectura; assaig;
Nivell:
Idioma: català
Resum:

Si ets capaç de comprendre el teu entorn, el comportament de les persones que t'envolten i les situacions que vius, seràs capaç de viure amb saviesa i ser feliç.

Aquest llibre convida a reflexionar sobre la manera com veiem i interpretem la vida i les relacions humanes. Amb una perspectiva totalment pràctica, l'autora ens explica quins resultats o indicadors ens poden ajudar a avaluar si ens trobem en el bon camí per tal de pensar d'una manera diferent, la qual cosa vol dir deixar de ser persones que jutgen i critiquen la seva pròpia vida o la dels altres, per passar a ser persones que comprenen.

El llibre ens ajuda a entendre que la vida està regida per lleis que podem intuir i verificar en les nostres vides. Conèixer aquestes lleis i el seu funcionament és la clau per a la nostra millora i progrés en tots els sentits. Assimilarem aquestes lleis en funció del nostre nivell de consciència. Omplir-se de saviesa és, doncs, una invitació a aconseguir el màxim benestar en tots els aspectes de la nostra vida i a millorar les nostres relacions humanes i amb el nostre entorn.

URL: https://www.profiteditorial.com/libro/omplir-se-de-saviesa/
Format: LLIBRE
Descripció: 174p 23cm
ISBN: 8497359488

Exemplars
NúmSignaturaSituacióEstat
182-31 SALPréstecDisponible