INFORMACIÓ


Informació de la categoria:
01/09/2017
CERCA D'INFORMACIÓ
Com puc saber si un document que busco el teniu?
Tot el fons documental de la biblioteca (llibres, revistes, DVDs, CDs...) el podeu consultar a través del catàleg on-line. Si per utilitzar-lo necessites ajuda o tens qualsevol dubte, només cal que t’adrecis al taulell de la biblioteca.
 
Què puc trobar en el catàleg?
El catàleg de la biblioteca de l'EOI conté les referències bibliogràfiques de tots els documents disponibles a la biblioteca i als diferents departaments que formen part de l'escola.
 
Per què no trobo un documental al catàleg?
Si no trobeu un document al catàleg es que no es troba al fons bibliogràfic de la biblioteca. Si considereu que no heu executat correctament la cerca d'informació podeu consultar l'ajuda per la cerca al catàleg de la web.
 
Què és la signatura?
La signatura és un codi que ens indica el lloc que ocupa el document en els prestatges. Aquest codi numèric combinat amb les tres primeres lletres de l'autor o del títol, defineix una forma numèrica el contingut dels documents i els agrupa temàticament.
 
Al catàleg un document apareix com a disponible però no el trobo a les prestatgeries...
Quan un document té l’estat de disponible vol dir que no està prestat i per tant el pots consultar i endur-te’l en préstec. És possible que algú l’estigui consultant o fotocopiant, i en aquest cas a l’ordinador continuarà apareixent com a disponible però no estarà a les prestatgeries. Si no el trobeu ni a les prestatgeries ni als carrets us podeu adreçar al taulell de préstec.