INFORMACIÓ


Informació de la categoria:
01/09/2017
CARNET DE LA BIBLIOTECA
Aquest és el primer any que em matriculo a l’EOI i encara no disposo del carnet de la biblioteca. Com puc obtenir-lo?
Els alumnes oficials de l’Escola Oficial d’Idiomes, que durant el procés de matriculació heu abonat l’aportació complementària de 30Є, podeu sol·licitar el carnet de la biblioteca a través del formulari on-line de la pàgina web.
 
Vull sol·licitar el carnet de la biblioteca a través del formulari on-line. Quina informació i documentació necessito per tramitar-lo?
La informació necessària per tramitar el carnet és el nom i cognoms, telèfon i mòbil, correu electrònic i idioma matriculat a l’EOI. També és imprescindible adjuntar una fotografia (mida carnet) en format jpg , gif o png amb bona resolució.
 
Vull omplir el formulari on-line per tramitar el carnet de la biblioteca, però no disposo de cap fotografia digital. Puc tramitar-lo igualment?
És imprescindible adjuntar una fotografia digital al formulari on-line. En cap cas es tramitarà un carnet de la biblioteca sense fotografia. Si no disposeu de cap fotografia digital, podeu utilitzar els ordinadors i l’escaner de la biblioteca per obtenir una imatge digital. Si necessiteu ajuda podeu dirigir-vos al taulell de préstec.
 
No disposo d’ordinador ni de connexió a internet per omplir el formulari on-line i sol·licitar el carnet. Com el puc obtenir?
La biblioteca disposa de quatre ordinadors amb connexió a internet i d’un escaner que et permetran tramitar el carnet.

Tinc el carnet de la biblioteca de l’any anterior. Em serveix el mateix carnet per aquest curs escolar?
Els alumnes que teniu el carnet de la biblioteca de l’any anterior podeu utilitzar el mateix carnet durant aquest curs. La biblioteca us activarà automàticament el carnet.
 
El curs anterior vaig sol·licitar el carnet de la biblioteca, però encara no el tinc. Haig de tornar a sol·licitar-lo? Com puc obtenir-lo?
Els alumnes que el curs anterior vau tramitar el carnet de la biblioteca el podeu recollir directament a consergeria. No és necessari que el torneu a tramitar. En cas de dubte dirigiu-vos al taulell de préstec.
 
El curs anterior no vaig sol·licitar el carnet de la biblioteca. Com puc obtenir-lo?
Els alumnes oficials de l’Escola Oficial d’Idiomes, que el curs anterior us oblidéssiu de tramitar el carnet i que aquest curs heu abonat l’aportació complementària de 30Є durant el procés de matriculació, podeu sol·licitar el carnet de la biblioteca a través del formulari on-line de la pàgina web.
 
No sóc alumne oficial de l’EOI però voldria disposar del carnet de la biblioteca. Què haig de fer?
La biblioteca de l’EOI permet a aquelles persones que, sense ser alumnes oficials de l’EOI (usuaris externs), que desitgeu tenir el carnet de la biblioteca el podeu obtenir abonant una quota anual de 30Є a consergeria. El carnet el podreu utilitzar durant un any natural a partir de la data en què aboneu la quota a consergeria. Per tramitar el carnet dirigiu-vos al taulell de préstec.